Cum ti se pare blogul meu ?

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 23 mai 2010

O italianca sustine ca a ramas insarcinata cu un extraterestru

Iniţial, doctorii au considerat că femeia nu ar fi în toate minţile. Asta până când i-au făcut o întrerupere de sarcină. Atunci au constatat că fătul nu avea aspect uman. Asta i-a convins că femeia a avut într-adevăr o relaţie cu fiinţe de pe alte planete. Mai mult, italianca susţine că extratereştrii au nevoie de ajutorul oamenilor, pentru că specia lor este pe cale de dispariţie.
Doctorii italieni cred cu tărie că au avut în mâini un bebeluş extraterestru. Când au examinat-o pe Giovanna au observat ritmul cardiac al fătului, dar la ecografie nu l-au văzut. Femeia se simţea tot mai rău şi s-au hotărât să îi facă o întrerupere de sarcină. Totul a fost filmat. Medicii au găsit un fel de placentă, în care se dezvolta creatura. Mai bine zis, un hibrid între specia umană şi una extraterestră. Giovanna susţine că a fost răpită prima dată de fiinţe de pe altă planetă la numai 4 ani. Dar abia acum a îndrăznit să povestească.

Femeia şi-a amintit treptat experienţele din trecut, după ce a observat mai multe semne pe corpul său.Substanţa cu care era acoperită a fost analizată în laborator, iar specialiştii confirmă povestea Giovannei.

Giovanna spune că a şi vorbit cu răpitorii. Telepatic. Extratereştrii i-au mărturisit de ce fac toate acestea."Suntem singura rasă biologic compatibilă cu a lor. Genetic, suntem cea mai asemănătoare specie cu a lor. Îi ajutăm să creeze o rasă-hibrid. Ei sunt o rasă condamnată să dispară dacă nu îi ajutăm" povesteşte italianca.

Femeia nu spune doar vorbe goale. Are suficiente dovezi ca să zdruncine convingerile oricărui sceptic în privinţa extratereştrilor. Înafară de fătul hibrid, ea a arătat fotografii cu farfuriile zburătoare. Şi chiar o poză de aproape a unui răpitor. Capul acestuia seamănă izbitor cu cel al copilului avortat. Mai mult, Giovanna şi-a făcut o serie de tomografii. Acestea au demonstrat că are implanturi în creier. Dar medicii nu au găsit nicio cicatrice care să arate pe unde au fost făcute.

Niciun comentariu: