Cum ti se pare blogul meu ?

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 23 mai 2010

Mituri din GTA SA

In GTA SA exista o multime de mituri, unele sunt partial reale, altele nu



San Andreas este un joc foarte mare iar Rockstar s-a gândit să-l facă mai interesant. Se spune că în joc sunt multe apariţii misterioase precum Bigfoot, OZN-uri, Monstrul din Loch Ness, fantoma mamei lui CJ, maşini fantomă care merg singure, ucigaşi în serie, zombii şi Leatherface. Niciun mit nu s-a putut confirma până acum, iar Rockstar nu s-a exprimat despre ele. Singurul mit despre care Rockstar a spus ceva este cel al lui Bigfoot, Rockstar a spus: "În joc nu este niciun Bigfoot, precum în viaţa reală".


Link YouTube:

Teorie complexă despre mitul extratereştrilor
Teorie despre mitul zombiilor

Rockstar a spus că: "Nu este nici un bigfoot in joc dar este ceva in pădure" Unii spun că ar fi un urs.Bigfoot este rareori văzut doar in versiunea 1.0 a jocului.


Leatherface este real Şi se poate găsi la THE PANOPTICON.De ce?Pentru că sunt multe indicii.Primul este că in filmul The Texas chainsaw massacre leatherface a fost inchis intr-o Închisoare numită the panopticon.Al doilea indiciu este că la panopticon poti găsi o drujbă ca si leatherface.Al treilea este că in cabine poti vedea sânge pe podea.


Maşini fantome. Ele sunt reale. Le poti găsi în Back o' Beyond.


Monstrul din Loch Ness nu există.


Zombie este un glitch şi există. Cum să faci unul: Parchează-ţi maşina În Pay n' Spray şi loveşte un om şi el te va urmări până in garaj.Apoi intră in garaj cu omul acela cu tot apoi intră in maşină şi vopseşteţi-o.Când ieşi omul trăieşte si este invincibil la orice chiar şi la apă,rachete si 2dor.


OZN-urile nu sunt reale dar dacă te duci la Lil' Probe Inn poţi vedea inăuntru poze cu OZN-uri. Majoritatea miturilor sunt doar moduri. (sursa:http://wapedia.mobi/ro/Grand_Theft_Auto%3A_San_Andreas?t=6. ; ).



Acum ce nu inteleg eu e numarul 69 care predomina peste tot in San Andreas( pe pistele aeroporturilor, PIER 69, la CASINO, pe masinile de curse, etc)

Niciun comentariu: